Preberite! Kako je “Šarčev” favorit podjetje Kolektor ustavil začetek obnove hotela na Brdu?

Pod Šarčevo vlado je bilo očitno vse mogoče. Tam so se levičarski mogotci počutili kot riba v vodi in zapravljali naš davkoplačevalski denar. A s prihodom Janeza Janše na oblast, so se nekatere pipice zaprle.

Kolektor ustavil začetek obnove hotela Brdo

Šarčev favorit za obnovo hotela Brdo, Kolektor je v času Šarčevega vladanje ponudil najnižjo ceno – 40,8 mio €!! Nova vlada pa je dobila izvajalca za pičlih 8 mio €. In kaj se zgodi? Kolektor in Dema plus se pritožita, projekt obnove pa je tako ogrožen. pri tem pa se sprašujemo, je predsedovanje Slovenije Svetu EU res pravi ‘naslov’ za bogatenje, piše Demokracija.
Kljub temu, da je vlada Janeza Janše dosegla drastično znižanje cene za obnovo hotela Brdo, kjer bodo potekale številne seje v času slovenskega predsedovanja Evropski uniji, se v Petričevem Kolektorju ne dajo. Na pomoč so jim priskočili še v podjetju Dema plus, s pritožbami pa so uspeli ustaviti nujno obnovo dotrajane stavbe v protokolarnem centru Brdo pri Kranju. Bo center tako do prihodnjega leta sploh nared?

In zamislite si pogrom levičarskih medijev, če bi bila si situacija obrnjena. A ker ni, so se levičarski mediji RTV, POP TV, VEČER, DNEVNIK, DELO, MLADINA in še kdo, zavili v molk.

MG


VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
20°
17°
17°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.