Pred parlamentom na drogovih 29 zastav. Levičarji obmolknili!

zastave

Pred slovenskim parlamentom visijo zastave vseh držav Evropske unije, kateri Slovenija letos predseduje.

Drogove ob parlamentu krasijo zastave vseh držav Evropske unije

A drogovi pred parlamentom so na noge dvignili levičarje, ki so tako postavite drogov popljuvali, češ, da zaradi drogov in zastav parlamentarci ne bodo mogli vedeti kolesarjev kako protestirajo. Res levičarska neumnost brez primere. A glej ga zlomka, ko so razkrili, da drugov niso postavili na zahtevo predsednika vlade, ampak so drogove postavili na zahtevo ljubljanskega župana so kritike potihnile.

To je zvenelo nekako tako: “Ojoj, fuj Janša je postavil drogove za obešanje pred parlament. Fuuuuj! Grdooo! Neumnost!” “Ampak te drogove je postavil ljubljanski podžupan, arhitekt po Jankovićevem naročilu.” “…gulp…?” “Ja res, Janković jih je dal postaviti.” “No ja, hm, saj zdaj, ko so gor zastave, še kar fajn zgleda.”

Zloglasni drogovi za obešanje, kot pravijo levičarski kruhoborci, so dobili svoj namen in zato uporabili “levičarsko” pamet. MS mediji so utihnili. Slava jim!

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
90%
1km/h
45%
12°C
14°
11°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.