Predsednik SDM Kamnik, sprašuje mlade člane LMŠ, kaj je Šarec naredil za mlade?

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Očitno ima tudi LMŠ svoj podmladek. No, če govorimo o podmladku stranke SDS ali SD je to povsem nekaj drugega. LMŠ pa ima bolj posameznike, ki jih je prešteti na prste ene roke?

Marjan Šarec polaga upe na LMŠ upe?

LMŠ upi je podmladek stranke LMŠ. No o številkah mladih, ki bi se vključili v delo LMŠ raje nebi, ker ima recimo le en kamniški odbor SDM, več članov, kot je LMŠ upov na državni ravni. A Marjanu Šarcu, kateri še vedno upa, da se uvrsti v parlament očitno odgovarja, da se malo hvali.

Tako je Marjana Šarca na twitterju javno povprašal tudi predsednik SDM Kamnik in predsednik gorenjske regijske koordinacije SDM Tim Rauter, kaj je Marjan Šarec naredil dobrega za mlade?

No roko na srce. nebuloze, ki jih je Marjan stresal, kot Serpentinšek, so bi le res na ravni otroka, a mladim zagotovo butaste stvari o ženskah, ki jih je govoril Šarec niso bile smešne. Kot predsednik vlade pa Marjan, na mlade ni naredil kakšen poseben vtis. Razen mogoče, da so bili mladi navdušeni nad oblinami lepe Nataše?

“Zdaj pa še težje (resno) vprašanje za člane oz. simpatizerje stranke LMŠ, ki so tudi člani njihovega podmladka UPI. Zakaj ste se odločili za to stranko in kakšne pozitivne lastnosti vidite na našem Kamničanu Marjanu Šarcu? Kaj je Šarec naredil dobrega za mlade?” Je zapisal predsednik SDM Tim Rauter na twitterju, ter nadaljeval: “Nekaj dni nazaj so imeli v UPI sejo izvršilnega odbora, kjer jih je bilo vse skupaj 4 (z Marjanom Šarcem skupaj op.a.)! Na slab dan se v občinskem odboru SDM Kamnik na seji IO zbere več članov.

Ja pa Marjan Šarec res dober vzgled za mlade, ni kaj:

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.