Predsednik Sveta UKC Maribor: “Te vlade ne podpiram in jo preziram”

UKC ;Maribor

 Pred dnevi je odstopil predsednik Sveta UKC Maribor, nekdanji žilni kirurg in profesor kirurgije dr. Kazimir Miksić. Miksić, ki so ga na to mesto postavili aprila lani, piše Večer.

“Te vlade ne podpiram in jo preziram,” je bil jasen. nekdanji žilni kirurg in profesor kirurgije dr. Kazimir Miksić. ,Zato je ministru za zdravje Danijelu Bešiču Loredanu poslal odstopno izjavo, kot predsednik Sveta UKC Maribor. V njej, je zapisal, da ne želi biti del te vlade, ki jo usmerjajo levičarski aktivisti.

Kazimir Miksić, slika Politikis

V četrtek naj bi bila na dnevnem redu seje vlade tudi točka o imenovanju novih predstavnikov v svete zavodov v slovenskih bolnišnicah, med drugim naj bi Golobovi zamenjali tudi sestavo mariborskega sveta zavoda. Bešič Loredan je sicer večkrat javno povedal, da bo svete zavodov prevetril in vanje imenoval strokovnjake. 

A beseda strokovnjak je pri Golobu sicer širok pojem. Je strokovnjak lahko le tisti, ki je pri Gibanju svoboda? Čistke, ali bolje rečeno imena za odstrel, se v vladi Roberta Goloba vrstijo z dneva v dan. Pri tem pa ima prosto pot tudi pri levih medijih, ki jih sporne zamenjave  sploh ne motijo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.