Pregled leta 2021. Največje izrečene neumnosti slovenskih politikov

Pregled leta 2021

Izteka se leta 2021 in vstopamo v super volilno leto 2022. Na portalu e-maribor nas torej čaka veliko dela. Seveda pa smo ga tudi v tem letu opravili zelo veliko. 

Na našem portalu e-maribor.si smo veliko smo poročali o dogodkih iz Maribora in okolice, ter Slovenije. Podrobno smo spremljali nastope naših politikov in se večkrat nasmejali nekaterim neumnostim, ki so jih kvasili posamezniki.

Izjava leta 2021 po mnenju našega uredništva:

Zbrali smo nekaj zanimivih izjav, ki so bile zabeležene na družbenih omrežjih in smo o njih poročali tudi na našem portalu. Na začetku pa izjava leta, po mnenju našega uredništva, ki jo je izrekel poslanec Nove Slovenije, Aleksander Reberšek.

Najbolj neumestne izjave politikov v letu 2021:

Prvo mesto: Se spominjate Šarčeve izjave o skakanju v prazen bazen, kjer je horumno, kot Tito govoril svojim privržencem. To je zagotovo najbolj neumno izjava leta.

Drugo mesto: Maša Kociper (veliki in mali krogec), je trdila, da je najmanjša občina v Sloveniji, občina Odranci, ki meri 7 kvadratnih metrov. Gre za najbolj butasto izjavo v parlamentu.

Tretje mesto: Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, ima težave s števili, pred dvema letoma je milijone pretvorila v milijarde, tokrat pa je barantala kar s številom mrtvih zaradi koronavirusa.

Četrto mesto: Izgovor Marjana Šarca o zaposlitvi (njegove) lepe Nataše.

Peto mesto: Najbolj neumestna izjava ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, da ima november v Ljubljani kar 36 dni. In to sončnih.

Šesto mesto: Marjan Šarec na nivoju otroške izpovedi, razlagal, da mu je profesor dejal, da je neumen, kot moški spolni organ.

Sedmo mesto: Franc Trček, mariborski poslanec po dveh mandatih v parlamentu še vedno ne ve, kaj je to postopkovni predlog v parlamentu. Zagotovo gre za najbolj nevednega poslanca v parlamentu..

Osmo mesto: RTV Slovenija, ki je v času največje krize koronavirusa dajala potuho in reklamo tistim, ki so vabili ljudi na ulice in širili koronavirus.

Deveto mesto: Zbrane so vse nebuloze, ki jih je v parlamentu kvasil Matjaž Nemec, poslanec stranke SD.

Deseto mesto: Izjava Roberta Polnarja gre zagotovo v zgodovino. Pa ne kot negativni komentar, ampak kot zanimiva primerjava s čim se ukvarja kul opozicija, s 15 let staro crkovino.

Prav za konec pa še ta prispodoba:

Pa srečno 2022 vam voščimo iz uredništva našega portala!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.