Pri Večeru spet ne znajo šteti? Našteli so le nekaj 100 udeležencev shoda

večer
slika: facebook

Včeraj se je v Ljubljani pred Državnim zborom odvil veliki shod za družine. Kljub deževnemu vremenu se je na Trgu republike zbralo več tisoč ljudi, ki so jasno zavrnili spodkopavanje temeljev družine, teorijo spola, propagando LGBT v šolah, ob tem pa se jasno zavzeli proti sovraštvu.

A kot se to spodobi za Večer, očitno resnica ni pomembna. Tako so tam našteli le okoli 100 udeležencev shoda, kot da niso naučili šteti do 1000.  Sicer pa kot je značilno za takšne in drugačne leve medije, največjemu shodu za družino v Sloveniji niso nemenili posebne pozornosti. O dogodku je korektno poročala le Nova24TV, Ognjišče, Domovina naš medijski portal e-maribor.si, Družina ter še kakšen manjši medij. Javni servis RTV je pripravil krajši prispevek na spletu in za televizijo, kjer so ga potisnili proti dnu informativnega programa, Večer pa se je poslužil manipulacije kar v naslovu članka. 

Tudi nekaj 100 mladih iz Maribora in okolice na včerajšnjem shodu je Večer dobesedno spregledal. Le kaj je ostalo od  nekdaj uglednega mariborskega časopisa?  

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA