slika: Demokracija

Aferi, ki jo je zakuhal kar predsednik Vlade Marjan Šarec noče biti ne konca ne kraja. In NE drži, da Šarec (kot je predsednik vlade sicer sam izjavil) že dolgo ni imel stikov z Lepo N. oziroma Natašo Hribar, piše portal Požareport.

Kaj je pricurljalo na plano?

  • Šlo naj bi še “za večjo štalo”, kot so (nekateri poslanci) mislili.
  • Lidija Apohal Vučkovič naj bi potrdila nezakonito zaposlitev Lepe N. na Sovi, prekinitve pogodbe pa inšpektorat za javni sektor ni predlagali zato, ker so Lepo N. oziroma Natašo Hribar že septembra znotraj Sove – očitno preventivno – prezaposlili na manj zahtevno delovno mesto.
  • Ivan Jordan naj bi “obremenil Šarca”. Ne drži, da premier Šarec (kot je predsednik vlade sicer sam izjavil) že dolgo ni imel stikov z Lepo N. oziroma Natašo Hribar.
  • Direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zmedeno in bizarno zatrjeval, da Lepo N. oziroma Natašo Hribar ogrožajo tuje službe in kriminalne združbe, zato jo morajo varovati.

vir: Požareport

Neverjetno spenevedanje predsednika vlade se torej nadaljuje? In medtem, ko Šarec še naprej razlaga pravljice državljanom, pa si še enkrat pa si oglejte posnetek, kaj je lepa (Šarčeva) Nataša počela še v času Serpentinška:

MG