Prihaja nov štajerski kvintet, Sladki greh

Ansambel Sladki greh

V okolici Maribora se je ravno za Miklavža rodil zanimiv ansambel s še bolj zanimivim imenom Sladki Greh.

Prihaja Sladki greh

Člani novonastalega ansambla Sladki greh prihajajo iz okolice Maribora, povezalo pa jih je predvsem prijateljstvo ter strast do glasbe in nastopanja. So prekaljeni glasbeni mački, kljub mladosti. So pa v novoustanovljenem ansamblu že trdo prijeli za delo in pridno vadijo. Vsi skupaj pa upajo na hitro vrnitev na odre.

Člani so pevka Dolores Sitar, prej pevka Brloge in Mladih upov; kitarist in vokalist Anej Fanedl, prej član ansambla Norost; Basist in baritonis je Nejc Težak, prej član ansambla Prisrčniki; Peter Cep je trobentač, ki je medčlani tudi največji športni navdušenec, trenira namreč košarko, zatem je član ansambla tudi Žak Petrič Grajfoner, klarinetist in saksofonist, ki je tudi pisec melodij in besedil, (kaj je ustvaril, boste lahko že kmalu slišali). Nenazadnje pa je tukaj še največji član Domen Baša, harmonikar in klaviaturist, ki pa edini ni Štajerec prihaja iz Prekmurja. Člani mu v šali pravijo tudi “prinašalec dobre volje in veselja” .

Ansambel Sladki greh

Sladki greh je trenutno covidno situacijo zelo dobro izkoristil, saj imajo, zdaj, ko nastopov ni več toliko, veliko časa za vaje, ker jim nikoli ni dolgčas, pravijo. V kratkem pa lahko pričakujemo izid prve skladbe. Kdaj in kakšna bo ta skladba ter vse druge novosti, ki jih zagotovo ne bo malo, pa lahko preverite na facebook strani SLADKI GREH, tam najdete tudi njihov kontakt.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.