Na ZPM Maribor pričenja s sprejemanjem prijav za letovanja otrok in mladostnikov na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč.

Prosimo pa vas, da razumete, da dokler nimamo uradne potrditve o možnosti izvedbe poletnih letovanj s strani pristojnih organov oz. ne vemo koliko otrok bomo na letovanje lahko sprejeli, se ne moremo zavezati, da bo letovanje izvedeno oz. se ga bo otrok dejansko lahko udeležil.

Za pričetek sprejemanja prijav pa so se, kljub temu, da še niso znana uradna navodila oz. priporočila, odločili, ker se želimo s tem izogniti morebitnim kasnejšim težavam zaradi neustrezne organizacije dela in prevelikega števila prijav. Prijava na letovanje pa bo potrjena šele s podpisom pogodbe.

Vse postopke, povezane s prijavljanjem, opravite po e-pošti [email protected] ali po navadni pošti: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 MariborUradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno še ne načrtujejo.

Tisti, ki ste upravičeni do subvencioniranega letovanja s strani občin, pošljete poleg prijavnice še skenirano (po e-mailu) oz. kopirano (po pošti) veljavno odločbo o otroškem dodatku. Prijavnica in odločba o otroškem dodatku morata biti ustrezne kvalitete, ne upoštevajo se fotografirani dokumenti.

Zaradi letošnjih izrednih razmer vse starše/prijavitelje, iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče), prijavnico pošljete skenirano po elektronski pošti ali po pošti na ZPM Maribor (tudi tisti, ki jo boste skupaj z dokazili oddali na osnovni šoli ali občini, kjer imate stalno bivališče). Tako boste imeli vsi enake možnosti, da si pravočasno zagotovite mesto v želeni izmeni.

Če ste od otrokovega zdravnika prejeli potrjen predlog/mnenje za zdravstveno letovanje (moder ali zelen obrazec),  ga takoj pošljete po pošti na ZPM Maribor. V nasprotnem primeru ga pri prijavi na letovanje in obračunu ne morejo upoštevati.

Prijavnice za letovanja 2020 z ZPM Maribor so objavljene na spodnjih povezavah:

 – DMZ Pohorje – prijavnica 2020 in DMZ Pohorje – pogoji 2020 – pogoje obvezno preberite!

–  VIRC Poreč – prijavnica 2020 in VIRC Poreč – pogoji 2020 – pogoje obvezno preberite!

–  Kriteriji, navodila in informacije za prijavo na letovanja 2020 – obvezno preberite!

–  Informacija o začetku zbiranja prijav za letovanja 2020 – obvezno preberite!

Regresne lestvice za subvencionirano letovanje so objavljene tukajcenik je objavljen tukaj.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});