Primer Stevanovića in Ćordića prevzel NPU. Do sodnika oba popoldan?

slika: twitter

Kot smo že poročali, naj bi policisti na domu Zorana Stevanovića, enega glavnih pobudnikov protestov proti pogoju PCT in proti vladi, opravljali hišno preiskavo

Primer Stevanovića in Čordića prevzel NPU

Na torkovih protestih so priprli dva pobudnika protestov. Zorana Stevanovića in Zlatana Čordića. Za zdaj sta tako Stevanović kot Čordić Zlatko pridržana. Na NPU-ju naj bi želeli zaslišati tudi Čordiča, a se njegov odvetnik Sluga s tem ni strinjal. Želel naj bi namreč, da se Zlatka takoj privede do preiskovalnega sodnika, piše Večer.

Policisti nove dokaze iščejo tudi na terenu. Stevanovićeva stranka Resni.ca je namreč zjutraj na družbenem omrežju Facebook objavila, da pri Stevanoviću poteka hišna preiskava. Temu pritrjuje Stevanovićev odvetnik, ki je prisostvoval hišni preiskavi na prvi lokaciji, kasneje pa se je – kot nam je povedal – policija preselila na drugo lokacijo. Kaj točno policija išče, ni želel povedati. “Stevanoviću očitajo kaznivo dejanje hujskanja k uporu, zdaj iščejo dokaze za podkrepitev teh obtožb,” je dejal za portal N1. Pri hišnih preiskavah naj bi bil prisoten tudi Stevanovič.

več sledi…

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.