Prisrčen sprejem sredi Črne. Tina Maze in Ursula von der Leyen! Jutri odhaja v Črno naša ekipa.

Tina Maze in Ursula von der Leyen. Foto: Media24

Nekdanja smučarka Tina Maze in smučarska tekačica Nataša Lačen sta se danes v Črni na Koroškem srečali s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen.

Zares iskren stisk roke, naše najboljše smučarke Tine Maze, ki sicer sedaj živi v italijanski Gorici, a je prišla pomagati v Črno in predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen, ki je na terenu obiskala območje, ki je eno najbolj prizadetih po obsežnih poplavah minuli konec tedna.

Von der Leyenova je ,obljubila podporo Bruslja in pomoč iz evropskih skladov. Najprej si je iz helikopterja ogledala nekatera območja, ki so jih prizadele poplave, kot so Komenda, Mengeš, Kamnik, Luče, Ljubno ob Savinji in Mozirje. Obiskala pa je Črno na Koroškem, kjer si je od blizu ogledala prizadeta območja ter se srečala z domačini in drugimi, ki pomagajo pri odpravljanju posledic vremenske ujme.

Se bo pa jutri, v četrtek, v jutranjih urah, v Črno odpravila tudi naša ekipa, skupaj s podjetjem P.R. avtomobili. Mariborčani so se odlično izkazali in prinesli veliko stvari, katere bomo v Črnem, vsem pomoči potrebnim tudi razdelili. Vmes se bomo pridružili tudi ekipi radia Veseljak, ki je danes prav tako zbirala donacije za Koroško.

Že od zgodnjih jutranjih ur se na podjetja P.R. avtomobili, na Plinarniški ulica 1, v Mariboru oglašajo številni Mariborčani in naši bralci, ki nudijo svojo pomoč prizadetim v poplavah v obliki različnih materialnih dobrin in pripomočkov, ki jih bomo peljali proti najbolj prizadeti Koroški. Zbrali smo vodo, sredstva za osebno higieno, hrano, razkužila, zaščitno delovno opremo, krmo in hrano za živali, gradbeni pripomočki, hrano in morebitne druge pripomočke. 

Posebno reportažo s Črne na Koroškem pripravljamo na portalu e-maribor.si

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.