Po tem, ko je DESUS odšel iz vlade (poslanci še ne vsi) se nadaljujejo pritiski na edino stranko, ki je še ostala, to je SMC.

Levičarji vršijo pritisk na poslance SMC

V Sloveniji je prav zanimivo, da vedno, ko je na oblasti t.i. desno-sredinska koalicija prihaja do pritiskov, izgredov, groženj, laži potvarjanja dejstev s strani najrazličnejših ljudi, odborov, društev, organizacij in celo medijev.

Očitno je 70 let komunizma in vladavine enopartijskega sistema pustilo dolgotrajne posledice tudi na ljudeh, ki so vajeni, da je oblast v njihovih (beri: socialističnih) rokah.

Tudi zato smo priča novim in novim pritiskom, ki se vršijo predvsem na poslance SMC, da prestopijo na drugo stran, torej v t.i. (socialistično) koalicijo KUL, kjer so v bistvu že nekoč bili.

Tako se je na zidu blizu Ljubljane pojavil seznam vseh poslancev, ki bi po mnenju radikalne levice morali prestopiti na drugo stran, torej k njim in bi pomagali zrušiti vlado Janeza Janše.

Levičarji so si v svojem gnevu in pokvarjenosti torej izmislili nekakšen “sramotilni zid” kjer so zapisali priimke vseh poslancev, za katere menijo, da spadajo ne njihovo stran, a pozabili, da o tem, kdo kam spada odločajo volivci na violitvah in ne t.i. ulica zdraharjev.

In ti bi nam radi vladali?

PM