Pritiski na poslance SMC. Priimki poslancev javno na “sramotilnem” zidu?

Po tem, ko je DESUS odšel iz vlade (poslanci še ne vsi) se nadaljujejo pritiski na edino stranko, ki je še ostala, to je SMC.

Levičarji vršijo pritisk na poslance SMC

V Sloveniji je prav zanimivo, da vedno, ko je na oblasti t.i. desno-sredinska koalicija prihaja do pritiskov, izgredov, groženj, laži potvarjanja dejstev s strani najrazličnejših ljudi, odborov, društev, organizacij in celo medijev.

Očitno je 70 let komunizma in vladavine enopartijskega sistema pustilo dolgotrajne posledice tudi na ljudeh, ki so vajeni, da je oblast v njihovih (beri: socialističnih) rokah.

Tudi zato smo priča novim in novim pritiskom, ki se vršijo predvsem na poslance SMC, da prestopijo na drugo stran, torej v t.i. (socialistično) koalicijo KUL, kjer so v bistvu že nekoč bili.

Tako se je na zidu blizu Ljubljane pojavil seznam vseh poslancev, ki bi po mnenju radikalne levice morali prestopiti na drugo stran, torej k njim in bi pomagali zrušiti vlado Janeza Janše.

Levičarji so si v svojem gnevu in pokvarjenosti torej izmislili nekakšen “sramotilni zid” kjer so zapisali priimke vseh poslancev, za katere menijo, da spadajo ne njihovo stran, a pozabili, da o tem, kdo kam spada odločajo volivci na violitvah in ne t.i. ulica zdraharjev.

In ti bi nam radi vladali?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
2.6km/h
75%
-3°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA