Privat golobovanje! Na službeno pot v Bruselj Golob vzel svoje otroke!

Robert Golob, (zajem slike)

Predsednik vlade Robert Golob je vse bolj nedorasel funkciji, ki jo opravlja. Na svojo službeno pot v Bruselj je vzel kar svoje otroke, da bodo vedeli, kaj kaj oče sploh dela?

Golob v Bruselj odšel, kot na družinski izlet?

“Funkcija predsednika vlade zahteva precejšnja prilagajanja zasebnega in službenega življenja. Zaradi številnih poti v tujino bo predsednik vlade občasno na pot vzel tudi družinske člane,” so kratko in malo sporočili iz Urada vlade za komuniciranje. Seveda so taka potovanja predsednika vlade z otroci povsem neprimerna. Poseben protokol veleva kdaj Golob na kakšno potovanje vzame s seboj tudi ženo, to pa je v bistvu vse. Otrok se na take zadeve ne vozi.

Se spominjate afere Pivec, kjer so levi mediji dobesedno zlivali gnojnico na Aleksandro Pivec, ker je na obisku v občini Piran seboj odpeljala tudi oba otroka? Se spominjate pogroma nad Pivčevo s strani televizije POP TV. Iz dneva v dan, skoraj mesec dni so opletali z jezikom in drezali v Pivčevo in otroke. Ko pa predsednik vlade Robert Golob na državniški obisk v Bruselj odpelje kar svoje otroke, pa na POP TV utihnejo, še več, zapisali članek o tem, da ministrska ekipa uživa 50-ostotno podporo. Kako socialistično.

Od Vlade Roberta Goloba bomo tudi v imenu našega portala e-maribor.si terjali odgovore. In pri njih vztrajali, dokler na vladi ne bodo pokazali vseh računov. Od predsednika vlade Zahtevamo, da nam predoči koliko je plačal za vožnjo otrok z letalom, koliko za nastanitev otrok in koliko za hrano. Koliko časa so bili v tujini, v katerem hotelu so spali in koliko sob so zasedli, ter koliko za njih plačali. 

Več o Golobovem obisku v Bruslju skupaj z otroci, bomo pisali jutri, ko bo več razkril tudi Požareport.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
32%
4.1km/h
0%
35°C
36°
34°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA