Protesti so se izpeli. Jenull pa packal po avtu Nove24TV

Zajem slike, Topnews.si,

Nekaj nadebudnih levih lenuhov se je tudi danes, kljub slabi epidemiološki sliki, spet zbralo pred parlamentom. Tokrat so predavali neumnosti policistom.

S Trga republike so se levičarski brezdelneži odpravili na sprehod po središču Ljubljane. Je pa videti, da so se protesti dodobra izpeli, saj nore levičarske protestnike, ki ne vedo kaj je to demokracija in si dovolijo vse kar jim pride pod rok. Tokat so jim šle v nos kadrovske menjave in političnim vmešavanjem v policijo, a zakaj njso protestiral proti tem tudi v času Marjana Šarca? 

Dostop do vladne palače jim je tako preprečila policijska zapora Gregorčičeve ulice, nato so se odpravili do ministrstva za notranje zadeve, od tam pa nazaj pred državni zbor. Vmes pa so, nebodigatreba, našli tudi reportažni avto Nova24TV, katerega je Jaša Jenull, ne pozabimo, da je on sinček generalnega državnega tožilca, popackal s sprevrženimi nalepkami. (video: topnevs.si)

O petkovi norišnici sredi Ljubljane pa so seveda poročali na “neodvisni” RTV. In zanimivo, epidemiološke razmere jih ne skrbijo več. Raznašalci virusa pa tudi ne!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.