Ptujski “kulturni” direktor se norčuje iz predsednika vlade?

srpčič

O Petru Srpčiču smo že večkrat poročali, tudi na našem portalu. Ne samo da so njegovo taktirko slavili Makarovičevo socialistično “orgijo”, tudi denarni tokovi naj bi šli malce po svoje. Tokrat se je spravil na predsednika vlade!

Peter Srpčič, tokrat žaljivo nad predsednika vlade

O nečednih poslih v ptujskem gledališču, za katere naj bi vedela tudi rdeča županja Nuška Gajšek, ter o napadu tudi na naš medij, se je tokrat “kulturnik“ (njegove dejavnosti, drugače, kot v navednicah ne moremo napisati) na svojem Facebook profilu ponorčeval še iz predsednika slovenske vlade Janeza Janše.

Vsral se veliki osvoboditelj ko grlica…evo heroja brez specialcev in jopičev…ne bu ne mu…“ To je  zapis kulturnika? Pa ne samo kulturnika. To je zapis DIREKTORJA Mestnega gledališča Ptuj? Sramota, ki si jo očitno lahko privošči Mesta občina Ptuj, pod taktirko županje iz vrst Socialnih demokratov. Razmišljanje po socialistično očitno na Ptuju še ni prežvečena taktika prvega moža mestnega gledališča.

Glede na to, da gre za napad na predsednika vlade in vsa demokratična načela,  je dejanje levičarskih breobraznežev očitno za direktorja Srpčiča zabava, kot bi se norčij učil v kakšni Šarčevi šoli. Ko pa mediji objavimo, kam gredo denarni tokovi iz gledališča, pa direktor obrekuje naš medij, kar pa je neposredni napad na neodvisnost medijev. Na vašo žalost ne obstajajo samo vaši (beri levi in rdeči) mediji, gospod direktor.

Na žaljiv zapis direktorja ptujskega gledališča so se odzvali tudi v SDM Ptuj in zapisali: “Še enkrat več ostro obsojamo vse oblike totalitarističnih režimov: fašizma, nacizma in komunizma. In medtem ko direktor na vse načine brani komunizem, druge obsoja nacizma (Okornovo izvedbo Zdravljice) in fašizma.

Zanimivo pa bi bilo slišati kaj na vse to poreče županja iz vrst SD Nuška Gajšek, ki mu očitno ščiti hrbet, kajti Srpčič s svojim pisanjem po družbenih omrežjih zapravlja ugled gledališča, ki naj bi ga, kar gre razbrati iz poročila NO MOP o izvedbi nadzora v MGP, vodil zelo površno. Smo pa županji poslali tudi vprašanja glede direktorjevih izpadov ter kdo je  radikalni SDS-ovec. Čakamo na županjin odgovor.

Upajmo, da ne bomo priča ptujskemu kulturnemu marksizmu, pod taktirko Petra Srpčiča, ampak, da kultura na Ptuju postane tisto, čemur je namenjena. Predvsem pa, brez socialističnega pridiha, ki je umrl pred 30. leti.

C.Ž.

Preberite tudi

(NE)kulturna sramota! Svetlana Makarovič s knjigo, kjer nastopata minister Fujs in Janšelj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.