Radiu Ognjišče so izbrisali TikTok profil.

TikTok

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zanimivo. Radiu Ognjišče so izbrisali profil na priljubljenem viralnem omrežju Tik Tok, verjetno, kot posledica organiziranih prijav. Razlog pa bizaren?

Gotovo se še spomnite posnetka s Kongresnega trga, na katerem skupina deklet uničuje zastavice, simbolično sporočilo Pohoda za življenje. “Tega smo na željo avtorice takrat objavili tudi na naših družbenih omrežjih in postal je, kot rečemo, viralen. Na našem Facebook profilu si ga je tako ogledalo več kot 160.000 ljudi, na Instagramu 2800, na Tik Tok profilu več kot 60.000. Očitno je to motilo skupino ljudi, ki sporočilu Pohoda za življenje nasprotujejo. Pod objavo so se namreč pojavili komentarji, ki so pozivali:


Prijavite ta profil,” so zapisali na radiu Ognjišče.

Šlo je za dogodek, ki ga lahko vidite spodaj:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]S strani TikTok sistema so na radiu Ognjišče prejeli obvestilo, da so »banned« zaradi »kršitev pravil« in da gre v primeru omenjenega posnetka za nasilje. Na radiu so prepričani, da posnetek seveda  ni kršil nobenih pravil TikTok omrežja, kot tudi ne katerih koli drugih pravil objave javnih dogodkov.  In zanimivo, za pojasnilo o dogajanju so prosili tudi odgovorne na TikToku. A v odgovoru jih je podjetje le napotilo v aplikacijo in na profil, do katerega ne moremo več dostopati, saj ta ne obstaja več.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ker obnovitev TikTok profila radia očitno ni bila uspešna, so bili na radiu Ognjišče, primorani odpreti ponovno nov profil, ki ga najete TUKAJ.


Seveda pa lahko različne aktualne  video vsebine najdete tudi na TikTok profilu našega portala e-maribor.si  TUKAJ!


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
oblačno
79%
1.5km/h
91%
24°C
26°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.