Raper Zlatko brcal žogo na kateri je bil upodobljen Janez Janša!

ZLATKO
zajem slike (RTV SLO), twitter

Neokusno! Kljub temu, da smo še zmeraj sredi epidemije, to levičarskih lenuhov ni zaustavilo, da se ne bi odpravili na Trg republike. Med njimi je bil tudi raper Zlatko.

Raper Zlatko ponovno zganjal norčije

Tokratni protest je bil posvečen kritiki ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška in ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa. V družbi, kjer nista manjkala Jaša Jenull in raper Zlatko, so se v luči glasovanja o nezaupnici obregnili ob poslance SMC in DeSUS, poleg tega pa so pred parlamentom še brcali žogo v obliki koronavirusa s podobo premierja Janeza Janše.

Preberite tudi: V javnosti dokument, ki razkriva, kako je Zlatko grozil uslužbenki na ministrstvu

Nekaj protestnikov je bilo popisanih,  sicer pa je shod potekal mirno. Na shodu pa je bilo opaziti tudi raperja Zlatka, ki se je včasih pogosto udeleževal protivladnih protestov, tudi tokrat naj bi bil popisan. Skupaj z ostalimi protestniki se je zadržal pri žogi v obliki koronavirusa, na kateri je bila glava predsednika vlade Janeza Janše, ki so si jo protestniki podajali ter brcali. Primitivizem do konca. Ampak to smo pri tej kasti ljudi že navajeni?

Če bi bila na žogi upodobljena kakšna druga oseba iz levice, bi se mainstream mediji zagotovo že oglasili in vse skupaj obsodili. Tako pa se bodo seveda pretvarjali, kot da se to sploh ni zgodilo oziroma, kot da je to nekaj normalnega. Razmišljanja kul “norcev” pač?

PM

 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.