Raper in znani protivladni izgrednik Zlatan Čordič -Zlatko je danes sredi belega dne verbalno napadel direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milana Kreka in ga zasledoval od Kotnikove do Trubarjeve ulice ter ga snemal pod pretvezo, da bi od njega dobil odgovore na nekatera vprašanja.

Zlatko verbalno napadel direktorja NIJZ Kreka

“Kam greš Milan?”, “glejte te lažnive oči”, “vas je kaj sram?” so bile opazke s katerimi sta Zlatko in njegov snemalec napadla Kreka in od njega zahtevala pojasnila. Krek se ni dal zmotili in ju večkrat opomnil, naj prenehata z nadlegovanjem, vendar sta ga zasledovala od Kotnikove ulice do RTV in pri tem nista odnehala kljub večkratnim opozorilom, da posegata v njegov osebni prostor ter ne vzdržujeta distance in ne nosita maske.

Prosil bi vas, da me nehate nadlegovati,” je direktor NIJZ Milan Krek pozval raperja s Fužin Zlatana Čordića – Zlatka, ki sta ga skupaj s pajdašem obkrožila na ulici in od njega želela izsiliti nekatere odgovore na vprašanja. Pri sta ga tudi obkladala z besedami: “Glejte te lažnive oči”, “vas je kaj sram”… Spomnimo, da je Zlatko v preteklosti že verbalno in fizično napadel snemalca Nova24TV. Kot smo izvedeli je Krek dogodek prijavil kriminalistom.

PM