Razkrili ime morilca, ki je včeraj umoril svojo bivšo ženo

Razkrili kdo je morilec
policija-stop storilec
policija-trak

Policisti so danes sporočili, da so včeraj nekaj čez deveto zvečer prejeli obvestilo o poskusu umora  v okolici Dravograda.

Domnevni morilec je bil bivši nogometaš NK Dravograd?

Kot poroča portal Primorska24 je 38-letni moški, ki je imel prepoved približevanja prišel do 33-letne partnerke ter jo skušal umoriti. Po informacijah portala naj bi šlo za Roberta P., nekdanjega nogometaša NK Dravograd, bil pa je tudi nogometaš slovenske reprezentance do 21 let.

Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Hudo poškodovano 33-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v slovenjgraško bolnišnico, kjer je danes zjutraj umrla.

Robert P. in njegova žena Sabina

Po zbranih obvestilih bodo 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.