Razkritje umazanij Saša Arsenoviča, ki tresejo mesto Maribor! 1.del

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

Novinarski kolegi iz portala Prava.si, so prišli do pisma, ki razkriva nekaj temačnih skrivnosti Arsenoviča in njegove mariborske hobotnice. 

Pismo je zapisala bivša sodelavka, mame župana Arsenoviča, Alemke. ki pravi da  ima Arsenovič v dominantnih medijih preveliko zaščito in se njegova nasilniška, arogantna, egoistična in podcenjevalna narava že ves čas trivializira..

Objavljamo povzetek pisma:

Nasilništvo Saša Arsenoviča:

Saša Aleksander Arsenovič, se je ob začetku svoje gostinske kariere proslavil z nasilništvom, ko je ob pomoči svojih prijateljev, pretepel in celo odgriznil del prsta svojemu zaposlenemu. Ne pozabimo to, da  je brez kakršnekoli pravne osnove ustavil mladega skuterista, ga fizično odstranil s skuterja in mu vzel ključe. S tem je storil več kaznivih dejanj iz naslova odtujitve lastnine in fizičnega nadlegovanja.

Spravil naj bi se, celo na lastno hči? Med igro tenisa ji je namreč, ves penast okoli ust, z vso silo zalučal lopar v obraz. Hčerka je morala poiskati zdravniško pomoč in je celo sodno preganjala očeta.

Seveda pa  je tu znana zgodba, ko je, spet ves divji, s kolesom zapeljal v mladostnika in ga davil ter kričal nanj. Vse to zaradi nekaj starih teniških žogic. Spomnimo. Na velikonočno nedeljo, je župan Saša Arsenovič, napadel 13-letnega otroka, zaradi banalne zadeve, rabljenih teniških žogic, katere so otroci pobirali iz smeti. Najprej je, po pričevanju očeta mladoletnika, skupino otrok zmerjal in poniževal, ko pa je dobil nazaj isto, se je fizično lotil 13-letnika in ga začel daviti, potem pa je, kot strahopetec pobegnil. “Ta gnoj nima več kaj iskati na mestu župana!” Je takrat zapisal oče 13-letnika.

 

Odnos do ljudi:

Vsak ki pozna Arsenoviča ve, da je da je  vzvišen in aroganten,”  nadaljuje bralka portala Prava v pismu.  “Na živce  mu gredo vsi prebivalci desnega brega. Pravzaprav se jih sramuje in mu je povsem vseeno za njih. Do vseh, ki nimajo dovolj materialnega premoženja ali izobrazbe (po njegovih kriterijih) je žaljiv, vzvišen in aroganten.”

Na srečanju s stanovalci Cafove, ko se slednji niso strinjali z ukinitvijo parkirnih mest, jim je zaničevalno in poniževalno zabrusil: »Ja, saj vas razumem. Sedaj ne boste mogli pokazati svojega jeklenega konjička, za katerega ste celo življenje plačevali kredit, za kar vam tudi iskreno čestitam.

Zaposleni na občini, ki so menjali že vsaj tri župane ali celo več, pravijo, da takšne strahovlade še ni bilo nikoli. Ne upajo iz pisarn. Bojijo se, da bodo deležni arogantnih zbadljivk kako nič ne delajo, kako nič ne znajo. Nikoli niso deležni pohvale, zgolj graje in pritiskov.

Citat ene od zaposlenih na MOM: »Ko smo mislili, da je Franc Kangler težek, smo dobili tega naduteža in arogantneža, ki ima vse prav in nas samo žali ter pritiska na nas

Odnos do zaposlenih v gostilni:

Saša Aleksander Arsenovič je eden redkih gostincev v mestu, ki preprosto ne dobi ljudi za delo v svojih gostilnah. Po celem mestu se je namreč razvedelo kako nasilen in aroganten je kot delodajalec,” je zapisala bralka portala Prava.

Arsenovičevo najbolj arogantno delo do meščanov Maribora je bilo odprtje kluba Takos. To je bil eden najbolj divjih in razvratnih klubov v Maribor (Takos) v izjemno mirni ulici, Mesarski prehod, kjer nikoli ni bilo mišljeno, da bo deloval klubski lokal in nabijal glasbo do 4ih zjutraj.

“V stanovanju, točno nad klubom, je živela mama, moje dobre prijatljice iz pravnih vod, sedanje direktorice Agencije za Energijo, Duške Godine. Ko so ga skušali prepričati naj jim ne počne tega in jih prikrajša za normalno življenje, se je povsem požvižgal na Duškino mamo in ostale stanovalce. Še več; dejal jim je: »Bodite srečni. Ste sosedje najboljšega kluba v mestu.”

Po tem, ko je Bivša soproga njegovega brata Marka Arsenoviča. Maja, izpeljala prodajo S.Olivera in je Saša Aleksander Arsenovič prvič v življenju res prišel do zajetnega kupa denarja (notar Gorazd Šifrer, ujet v sumljive bančne posle, se je v okajenem stanju, rad hvalil, kako je prisostvoval pri pretoku kupnine v všini 10 mio na TRR Saše Aleksandra Arsenoviča), se je seveda takoj vrnil k temu kar zna – gostilne in prodaja hrane in pijače.

Tokrat je celo nadgradil zgodbo in odprl hotel. Z vsemi temi dejavnostmi že vsa štiri leta županovanja dela minus in to je tudi edini razlog zakaj želi vnovično kandidirati. Zgolj in samo zaradi tega, ker je sicer poslovno mrtev.

Drsališče v mestu:

.Saša Aleksander Arsenovič se je odločil, da letos spet ne bo drsališča za naše najmlajše, v prazničnem decembru. Dejal je, da MOM nima denarja. Ko so se oglasili določeni podjetniki in lokalni politiki ter pričeli sami zbirati denar za drsališče, je bil ob tem izjemno poniževalen in ciničen: »Ja, super, naj kar zbirajo denar, če jim je to tako pomembno. Za ostale meščanke in meščane pa imamo 365 dni v letu Ledno dvorano.«

Arsenovič, naj bi v času županovanja je ugotovil kako enostavno je priti do denarja s podražitvami projektov in provizijami. Vsi gradbinci v Mariboru povedo že na glas, da je možno dobiti delo v našem mestu, zgolj ob plačilu provizije Saši Aleksadru Arsenoviču osebno.” Trdi bralka portala Prava.

Kako se je lotil gostincev (Damjan Potež – Marpurgi, Mira Osvald Mićovič – Ilich, Zekira Markovič – Etno hiša Baščaršija, Simona Zdovc – Fudo, Davor Hojnik – Astoria, Devana Blakaj – Nana in ostalih) pa v naslednjem pismu. Tudi na portalu e-maribor.si

In takega župana podpira tudi vladajoča stranka Gibanje svoboda. Nič čudnega!

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
1.3km/h
81%
-5°C
-5°
-6°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA