Razkrivamo! Kdo je vpil “Smrt Janši” na petkovem protestu? (video)

Na našem portalu smo že pisali o ekstremistu Matjažu Fijavžu. Zaposlen naj bi bil pri “najboljšem sosedu,” predstavlja pa se kot “človek za ljudi spoštovanje do vseh, kateri so človeški in imajo pošten namen delo in dejanja.

Poziv k uboju Janeza janše

A spoštovanje Matjaž kaže na povsem drugačen način. Z vzkliki po smrti. “Smrt Janši!” je bilo slišati na posnetku shoda v Ljubljani v petek, 17. julija. Moški, ki je vpil in pozival k uboju, pa je Matjaž Fijavž. Človek, katerega se bomo zapomnili po mnogih izjavah, ki nas privedejo v čas socializma in Jugoslavije.

Z ljubljanske policije so za Demokracijo sporočili  da so za dogajanje izvedeli šele danes: “O navedenem dogodku smo bili obveščeni danes, navedbe preverjamo in bomo v primeru izpolnjenih elementov kaznivega dejanja oziroma prekrška ustrezno ukrepali.”

Smešenje pred celo Slovenijo, tako, kot na spodnjem posnetku, je povsem nekaj drugega, kot grožnje s smrtjo predsedniku vlade. Upajmo le, da tokrat ekstremnemu levičarju, ki živi še vedno v času socializma končno stopijo na prste.

video: družbena omrežja, topNews, VIR: Demokracija


DK

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.