Razlika je očitna! Ob dnevu državnosti na stavbi stranke SD mavrične barve!

stavba
Na levi stavba stranke SDS, na desni stavba stranke SD

Po slovenskih domovih, stavbah, objektih in vrhovih v čast 30-letnice slovenske države visijo slovenske zastave, le na poslopju (ukradene) vile ni tako. Tam se bohotijo mavrične barve.

Mavrične barve na poslopju stranke SD

S svojo politikantsko gesto so Socialni demokrati včeraj pokazali, da si očitno želijo LGTQ propagando v vrtcih in osnovnih šolah. V času pred 30. obletnico so na vilo projicirali LGBT zastavo. Ni se za bati, da bi na enak način počastili tudi slovensko zastavo oziroma izjemen jubilej, ki ga praznuje naša domovina v teh dneh, če so na Mednarodni dan spomina na žrtve holokavsta (27. januarja) ostali zgolj pri besedah. Lahko bi v počastitev spomina na žrtve, poslopje vile prav tako odeli v barve judovske zastave.

Razlika je res več, kot očitna. Medtem ko dan pred rojstnim dnevom naše države že visijo slovenske zastave se pri stranki SD oblačijo v mavrične barve.

So barve in so BARVE! Spoštovana stranka SD!

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.