Rdeči Jaušovec, ki je Hojsa označil za fašista fasal kazensko ovadbo?

UROŠ JAUŠEOVEC
Slika: Nova24TV

Nekaterim rdečim se očitno meša. To da so odmaknjeni od korita jim povzroča očitno veliko stresa, še posebej, ker se ne morejo več napajati, kot so navajeni.

Padla kazenska ovadba zoper Uroša Jauševca

Eden izmed takih “jokajočih” naslednikov komunistov je zagotovo Uroš Jaušovec, človek, ki stresa “nabuloze” in žali ljudi, ter jih primerja s fašisti.Sicer pa dragi tovariš Jaušovec, 297. člen kazenskega zakonika sicer navaja, da kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

Po naših informacijah naj bi bila kazenska ovadba že podana. Jaušovec pa lahko v ne preveč rdeči kletki počiva dve leti.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
47%
4.1km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.