Reportaža z Bovca. Koga vse je ujela naša kamera in kaj so povedali?

bovcu

V Bovcu je včeraj, potekalo vsakoletno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS, ki zaznamuje začetek že 26. poletnega tabora stranke. 

KAJ SO POVEDALI SOGOVORNIKI NA SREČANJU SDS V BOVCU?

Med vrhovi okoliških gora so se zbrali člani stranke SDS iz vse Slovenije. S seboj so prinesli veliko dobre volje in svojih tradicionalnih jedi, ansambel Hram pa je poskrbel za odlično glasbo. Prireditev je potekala tudi v znamenju še vedno trajajoče epidemije, zato so bili upoštevani ukrepi za preprečevanje širjenja z okužbo Covid-19.

Na srečanju je bila tudi ekipa portala e.maribor. Nekaj  ljudi smo tudi mi povabili pred mikrofon. Z nami so spregovorili, član stranke SDS Davorin Kopše, poslanka SDS Alenka Jeraj, poslanec SDS Branko Grims, predsednik SDM Dominik Štrakl, nekdanji poslanec SDS Pavle Rupar, predsednik SDM Maribor Luka Simonič, poslanka SDS Eva Irgl in predsednik podravske regijske koordinacije SDS Srečko Hvauc.

snemalec Stavko Sel,  portal V fokusu.com

S sogovorniki se je pogovarjal Mitja Grmovšek

P.M.

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.