Res neverjetno! Sprejem za naše nogometaše! Lovšin s staro komunistično pesmijo: Bandiera rossa.

Slovenska nogometna reprezentanca, slika NZS/omreže x

Slovenci smo po včerajšnji zmagi nad Kazahstanom dokazali, da smo kljub majhnosti nogometni narod in da je včeraj v Stožicah odmevalo slovensko srce in slovenska pesem.

Vsak Slovenec je bil še kako ponosen na slovenske nogometaše, ki so si priigrali nastop na Euru 2024 v Nemčiji. Veselje in ponos selektorja na izbrane fante po uspešnem preboju na 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Skupinska zmaga, v kateri so svojo vlogo odigrali vsi člani ekipe, od igralcev do strokovnega štaba. 

Ponosni so tudi navijači, ki so ves čas bodrili naše fante, tako na tekmah, kot doma pred TV sprejemniki. Prav zato je danes na Kongresnem trgu potekal sprejem slovenskih nogometnih reprezentantov. Na odru pa  Pero Lovšin, kot bi ga potegnili iz nafralina, s svojimi rokerskimi skladbami, ki v koncept slavja slovenske reprezentance verjetno ne gredo preveč.

A če bi nekateri potrdili, da gredo Lovšinove stare odvečne melodije še kateremu v uho, pa so na Kongresnem trgu, ko so vsi čakali fante slovenske nogometne reprezentance, zapeli tudi staro komunistično pesem Bandiera rossa, ali v prevodu rdeča zastava, ki govoru o komunizmu. Pa še to v italijanskem jeziku?

Kaj ima komunizem in pesem o rdeči zastavi, veze z slovensko nogometno reprezentanco? Kot bi na partizanski proslavi zapeli pesem Lili Marlen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.