Reševanje poslanca Židana! Prvorazrednim poslancem je dovoljeno praktično vse?

gregorjem židana Gregor Židan

V državnem zboru je potekala seja Mandatno volilne komisije (MVK) o razrešitvi Gregorja Židana kot poslanca Državnega zbora RS. V preteklosti smo poročali, da je MVK že izglasoval sklep, da bi moral poslanec SD Gregor Židan vrniti svoj poslanski mandat. 


Poslanca Gregorja Židana so rešili

“Gregor Židan je zaprosil za možnost, da bi treniral nogomet, in sicer dečke U-9. Takrat je bil sklep Mandatno volilne komisije, da se ta vloga ne odobri. Za pomočnika na evropskem prvenstvu U-21 pa sploh ni zaprosil MVK za soglasje, kar pomeni, da je kršitev bila evidentna,” je v državnem zboru dejal vodja poslanske skupine Slovenske demokratske stranke Danijel Krivec. To je bilo le eno izmed mnogih mnenj, ki so bili kritični do Židanovega početja. Na koncu je MVK izglasoval, da Židan ni kriv. To pa je le ena izmed afer, v kateri se je pojavil Židan, saj so novinarski kolegi portala Nova24TV pred kratkim odkrili tudi afero Glišić.

Nekateri poslanci, očitno, ko prestopijo k SD postanejo takoj prvorazredni?

P.M.

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
6.2km/h
40%
26°C
28°
24°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.