Robert Golob ima zmešane hormone? Baje gre kar za dva tedna na dopust?

Golob, Tina

Predsedniku vlade, Robertu Golobu so podivjali hormoni, ve povedati Janja Klasinc, nekdanja novinarka Dela ter kasneje poslanka Pahorjevih Socialnih demokratov in Jankovićeve Pozitivne Slovenije. Popolnoma naj bi zamešal službene in privatne zadeve?

Robert Golob ne gre nikamor brez svoje ljubice. Tako je tudi letošnja osrednja državna proslava postregla s pomenljivimi pogledi, predvsem pa zgražanjem nad obleko Tine Gaber, ki je mislila, da je na modni pisti in ne na državni proslavi. Po rdeči preprogi se je namreč sprehodila v obleki, ki je razkrila res preveč.

Portal Požareport razkriva, da je prihod predsednika vlade in Tine Gaber (kjer je Golob malo gledal častno stražo, malo pa naokoli, če ju drugi gledajo) na sobotno proslavo po rdeči preprogi z govorico telesa tudi pokazal in dokazal, da je v njunem odnosu Gabrova dominantna oseba, kljub Golobovi že pregovorni narcisoidnosti.

Sicer pa naj bi se Golob, seda ukvarjal predvsem z dilemo, kako bo njegova ljubica prisotna na vrhu zveze Nato v Vilniusu. Kajti potem (okoli 12. julija) naj bi s Tino odšla na dopust in to baje, kar za 14 dni.  Pogrešal ga verjetno ne bo nihče?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.