RTV je obrazec o odjavi prispevka za RTV umaknil s spleta? Mi ga imamo!

Večje število državljanov je v teh dneh odjavilo RTV- prispevek, rekoč da nima nobene naprave za spremljanje TV programa RTV Slovenija. Po zapisu novinarja Bojana Požarja, naj bi bilo takih kar okoli 10.000.

 

Številni uporabniki socialnega omrežja X so pred kratkim delili dopise, ki so jih dobili s strani RTV Slovenija, da se njihova odjava “ne bo upoštevala” ne glede na to, ali imajo res kakšno napravo, s katero lahko spremljajo RTV Slovenija ali pa je nimajo, rekoč da se štejejo tudi službeni telefoni in računalniki, s katerimi lahko uporabniki na spletu spremljajo programe RTV Slovenija.

 

Da je panika velika je jasno iz pisem, ki jih dobivajo novinarski kolegi Nove24TV.  Pišejo, da je RTV odstranil obrazec za odjavo sprejemnikov. Obstaja samo za pravne osebe, za fizične ga pa ni. In res je. Obrazec izginil iz uradne strani RTV Slovenija (www.rtvslo.si). Do obrazca je mogoče dostopati le prek neposredne povezave na Googlu, medtem ko na indeksu uradne domače strani več ne obstaja?! Ampak obrazec smo na našem portalu shranili in ga imamo.

 

Zato pa imamo obrazec na mi, če ga potrebujete si ga lahko natisnete izpolnite in pošljete na naslov: Služba za obračun RTV prispevka, P.P. 590, 1001 Ljubljana

 

OBRAZEC ZA ODJAVO VAŠE RTV NAROČNINE NAJDETE TU: RTV_ODJAVA

 

 

(Informacije v zapisu so zgolj izobraževalne in informativne narave in niso namenjene hujskanju k neplačevanju RTV prispevka.)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.