RTV neumnost. Komentator nogometa primerjal večni derbi z letom 1945?

urban
fotomontažaurban

Nacionalna televizija je ena tistih televizij, kjer si lahko praktično privoščijo vse. Plačujemo pa jo prebivalci Slovenije.

Komentator večni derbi primerjal z letom 1945?

Zagotovo pa je nogomet, tisti šport zaradi katerega tudi prebivalci mesta ob Dravi večkrat pogledajo tudi program nacionalne televizije, če že kaj drugega ni gledljivo. Tudi današnji večni derbi je pred ekrane “prikoval” številne navijače Maribora, ki stiskajo pesti za svoje ljubljence.

A komentator današnjega nogometnega derbija Urban Lovrenčič, si je na nacionalni televiziji privoščil pripombo, ki s samim nogometom nima nobene veze. Ob norenju ljubljanskih navijačev in njihovim pokanjem pred dvorano je komentator dogajanje primerjal kar z letom 1945 in pripomnil, da je bil 9. maja leta 1945 tudi tako lep dan, kot danes.

In če dodamo tudi mi malo sarkazma, kot si ga je privoščil Urban Lovrenčič, kdo naj bi po Lovrenčičevo igral na tem derbiju za partizane in kdo Nemce?

M.G.

 

VREME

Maribor
jasno
95%
0.5km/h
4%
19°C
21°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.