RTV Slovenija z novim nategom za gledalce?

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Čeprav so slovenski mediji še pred dnevi poročali, da na male ekrane prihaja nova oddaja s slovensko glasbo, so očitno na nacionalni televiziji spet “nategnili” ljudi?


Številni ljubitelji slovenske glasbe so se že razveselili, ko so slišali in prebrali, da naj bi že v petek, 8. marca oziroma teden dni kasneje, na male ekrane prišla nova glasbeno obarvana oddaja.  A jih je vodstvo spet naplahtalo?

Pravzaprav na RTV še ni NOVEGA urednika razvedrilnega programa, sami pa očitno ne vedo kaj bi sami s seboj. Po tem ko so na RTV ukinili narodno zabavno oddajo “V petek zvečer” so gledalcem obljubili, da bodo le deležno novih oddaj s tovrstno glasbo. Šlo naj bi, za novo oddajo Glasbeni pozdrav, povezoval pa bi jo dolgoletni radijski in televizijski ustvarjalec Andrej Hofer. V resnici pa so že napovedali tudi prve goste, ki naj bi bili Tjaša Hrovat Steklasa in njen mož Uroš Steklasa, pa Janez Per, Eva Černe in drugi. 

Očitno pa se je nekje zalomilo, saj po poročanju spletnega portala Njena.si, oddaje zaenkrat še ne bo na sporedu. Oziroma, da zaenkrat še ne vedo, kdaj se bo začelo predvajanje nove oddaje. Očitno gre slovenska glasba marsikateremu iz novega vodstva RTV Slovenija v nos. 

VREME

Maribor
oblačno
68%
1.5km/h
100%
9°C
12°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.