RTV ustvarja novi problem zaradi razrešitve še enega političnega nastavljenca iz LMŠ

RTV Slovenija je pompozno in dramatično poročala, da se je prvič v zgodovini Slovenije zgodila predčasna zamenjava direktorja Statističnega urada Slovenije.

RTV ustvarili novico, ki to ni

Novi levi hovinarček RTV Slovenija Rok Šuligoj je v slogu novinarskih kolegic Nataše Markovič in Eugenije Carl pripravil televizijski prispevek o zamenjavi direktorja SURS-a Bojana Nasteva, ki ga je vlada razrešila na dopisni seji. Med drugim so izpostavili, da so ga zamenjali brez razloga. Vendar je tudi Šuligoja doletela amnezija in v svoj prispevek ni vključil podatka, da je to po Zakonu o javnih uslužbencih popolnoma legitimna poteza vlade. “Nehajte si izmišljati zgodbe, kjer jih ni, RTV Slovenija,” se je na novo javno laž odzval profesor FDV dr. Miro Haček.

https://twitter.com/MHacek/status/1265343577414123528

Mogoče pa jutri lahko pričakujemo tudi novo Tarčo na to temo? Jim je zmanjkalo idej?

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
4.5km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.