Rumeni Jopiči, Matjažu Nemcu: “Redi se in se stara!”

MATJAŽ NEMCU
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Predsednik KNOVSA in poslanec stranke SD,  Matjaž Nemec,  išče neonaciste, kjer jih ni. Žiga Bauer ga bo kazensko ovadil zaradi laži in obrekovanja! Rumeni jopiči mu sporočajo, da se preveč redi.

RUMENI JOPIČI NEMCU, DA SE REDI IN STARA?

Že nekaj dni se v medijih odvija afera “neonacisti”, kjer predsednik KNOVS-a Matjaž Nemec išče naciste, kjer jih ni. Kot neonacista je označil Žigo Bauerja in vse njegove svate na poroki. Bauer je za Nacionalno tiskovno agencijo sporočil, da bo Nemca, prav tako pa tudi Erika Valenčiča, kazensko ovadil, piše NTA.

Slovenska leva politična opcija za prevzem oblasti očitno potrebuje grešne kozle, zato povsod “iščejo” neonaciste, če jih ne najdejo, si jih pa izmislijo, četudi ljudem zaradi tega uničujejo življenja. Njihove taktike so popolnoma enake kot so jih nekoč uporabljali fašisti. Kako prikladen je pri tem priimek Nemec.

So se pa na družbenih omrežjih odzvali Rumeni jopiči in Nemcu zapisali: “Matjaž Nemec se očitno pretirano stresira glede iskanja “skrajne desnice”. Precej očitno izgublja svoj “fantovski” dobri izgled – redi se in stara. Predlagamo mu, da preneha loviti poltergeiste in raje poskrbi za svoje zdravje in dobro počutje.”

Zagotovo pa bi bilo za Nemca dobro, da si uredi  pregled pri kakšnem specialistu. Pa mogoče ne ravno pri tistem, ki se ukvarja z odvečno težo.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.