Rupar se je odzval na članek Večera, da naj bi grozil: “Kaj boste res koga ubiti novinarji?”

Pavel Rupar, zajem slike

Mariborski Večer ne more iz svoje kože. Včeraj je kot glavno novico dneva izpostavil članek o grožnjah Pavla Ruparja, zoper enega od gorenjskih podjetnikov. A Večer še ni doumel, da bolj ko zmerjajo in blatijo predsednika društva 1. oktober, bolj mu raste podpora.

V članku, kjer “novinar” Luka Mlakar na pretkan in nekorekten način blati ne samo Ruparja ampak vse tiste, ki hodijo na proteste, se avtor dotika incidenta, ki naj bi se zgodil na Gorenjskem.  Baje je domnevni oškodovanec o dogodku obvestil prav Večer? Tako je zapisal “novinarček” Večera: “Očitno ima Rupar več obrazov – enega, s katerim se predstavlja v javnosti, ko poziva k medsebojnemu spoštovanju in ljubezni, drugega pa zasebno, ko ga ne spremljajo televizijske kamere. V uredništvu smo pridobili videoposnetek incidenta, v katerega se je Rupar zapletel v nedeljo zvečer v okolici Tržiča, v neposredni bližini svoje hiše. Po naših informacijah naj bi se nekdanji župan takrat nenapovedano pojavil na zasebnem zemljišču, ki je v lasti enega od gorenjskih podjetnikov, ki se ukvarja s prevozništvom. Na parkirišču se je nato odvijala prava drama, glavni akter pa naj bi bil Rupar, ki mu je iz neznanega razloga prekipelo.”

Članek, ki je seveda med levičarji zagotovo požel veliko odobravanja, in “novinarčku” bi zagotovo v žep, lahko “kapnil” kakšen “golobji everček” več.  Sicer pa se je na zapis, ki ga je objavil Večer, oglasil še Rupar in zapisal: “Točno tega se bojim!! Psihopatov, ki jih novinarji in oblast z lažmi provocirajo, da bo res kdo naredil potezo, ki si jo želijo!!! Tip je vpil name, ubil da me bo, ko sem se mu približal, je naredil gesto, kot da bi potegnil pištolo. Ko sem ga odrinil je vpil :snemaj, snemaj, rekel je da me bo.. Poklical sem policijo in prijavil.. Smejali so se, po drugem klicu pa le prišli.. Namen: snemati, objaviti, po packati.. Kaj boste res koga ubiti novinarji? To je četrti napad name v dveh mesecih.”

Objavljamo zapisnik dogodka:

In po tem, ko se je zgodil ta, očitno namerni incident, kateri je bil očitno namenjen diskreditaciji Pavla Ruparja, naj je bil ta posnetek poslan prav na Večer? Kje so v poplavi levih medijev našli prav mariborski časopis? Ali jim tako pada gledanost, da so popolnoma obupani in poberejo vsaki “krš” članek, ki pride, ali pa je bil tak dogovor z domnevnim oškodovancem? Je Rupar je očitno res en “hrust”, katerega se vsi bojijo?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.