S Covidnega oddelka mariborskega UKC se je oglasil Alfi Nipič!

Nedavno smo na portalu e-maribor poročali, da je za covidom hudo zbolel tudi priljubljeni slovenski glasbenik Alfi Nipič, ki zaradi hujšega poteka bolezni potrebuje tudi bolnišnično zdravljenje.

Alfija iz intenzivne enote premestili na navaden covid oddelek

Alfija so te dni končno premestili iz intenzivne enote, kjer je bil 10 dni. Oglasil se nam je z navadnega covidnega oddelka in sporočil dobro vest: da se njegovo stanje počasi izboljšuje. Temu je verjetno botrovalo tudi dejstvo, da je bil cepljen.

»Dobil sem že obvestilo, da sem negativen, še vedno pa imam pljučnico. Premestili so me iz intenzivne enote na navadni oddelek, tu bom moral ostati še nekaj časa,« je sporočil 77-letni Alfi za Slovenske novice. Sicer pa je priljubljeni mariborski pevec v preteklosti že imel hude zdravstvene težave.

»V bolnišnico sem prišel nekje po 20. novembru, po nasvetu mojega zdravnika. Prišli so me iskat domov in me sprejeli v intenzivno enoto, vendar stopnjo niže. Tam sem bil 10 dni,« je o zdravljenju povedal Nipič, ki kar ni našel dovolj besed hvaležnosti zdravstvenemu osebju. »Ti ljudje ti vsak dan dajejo moč. Občudujem jih, kako vse to zmorejo. Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti, kaj počnejo dneve in noči.«

Tudi letos ob koncu leta torej ne bo manjkal Alfijev Silvestrski poljub.

Alfiju želimo čimprejšnje okrevanje!

uredništvo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.