Saj ni res? Jenull s svojim kolesariatom, danes protestira proti svoji vladi?

jaša
Jaša Jenull, zajem slike Top news

Saj ne more biti res. Jenullovo levičarsko gnezdo “Glas ljudstva” bo danes protestiralo proti, svoji vladi zaradi nujnih sprememb zdravstvenega sistema.

 

Očitno je s to vlado res nekaj narobe, da v bistvi tisti, ki so jo spravili na oblast. Jaša Jenull bo očitno danes tako rekoč protestiral proti samemu sebi. Ob 17. uri bo namreč pred ministrstvom za zdravje potekala opozorilna protestna akcija in novinarska konferenca civilne iniciative Glas ljudstva, na kateri bodo opozorili na nujne spremembe zdravstvenega sistema in predstavili kampanjo zbiranja podpisov za predlog novele interventnega zakona v zdravstvu.

 

No mogoče bo Jaša danes ponovil ples v plenicah, kot je to že javno počel sredi Ljubljane, ali pa ima “režiserček” kakšne druge načrte. O zdravstvu, pa verjetno tudi on nima pretiranega pojma. Zanimivo je, da protestira Jenull proti svoji ljubi vladi. Ali je mogoče, da (še) ni prišlo “golobje” plačilo za Jenullov angažma pri blatenju nekdanjega predsednika vlade Janeza Janše?

 

Tako se je Jenull smešil sredi Ljubljane na začetku svoje “režiserske” kariere:

 

 

Jenull je dejal, da pričakuje, da bodo predlog novele preučile koalicijske stranke Svoboda, SD in Levica, pa tudi člani odbora DZ za zdravstvo. Če bi se za vložitev zakona odločili poslanci koalicije, jim zakon z veseljem prepuščajo v nadaljnjo obravnavo in dopolnitve, sicer bodo zbirali podpise, je napovedal.

 

Se pa ob tem resno sprašujemo, ali zdravnika ni vendarle potreben le Jenull sam?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
3°
Mon
6°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.