Saj ni res pa je! Provokacija Špele Šeško: “Reševanje iz vrtca je bilo zrežirano!”

slika: družbena omrežja

Saj ni res pa je. Slovenija se sooča z največjimi poplavami v zgodovini, nekateri pa v svojih stanovanjih raje snemajo neumnosti, kot pa da bi pomagali. Ena takih je dobro poznana provokatorka Špela Šeško.

Se spominjate glasne anticepilke, Špela Šeško, ki je leta 2021 govorila, da nam bodo iz glav zrasle antene in na družbenem omrežju Facebook, starše nagovarjala, naj otroci ne hodijo več v šolo, ker je ta režimska in fašistična, da v njej celo obsevajo, in opozarjala, da bodo v šoli otroke prisilno injicirali s strupenim zvarkom? No očitno je ta ženska spet nazaj v vsej polni formi.

Šeškova je bila celo učiteljica v eni izmed mariborskih šol, kjer je počela tudi druge neumnosti, dokler je ni ravnateljica postavila pred vrata. No očitno pa Šeškova ni našla poti do vrat psihiatrične bolnišnice, ampak sama na družbenem obrežju facebook še vedno mlati prazno slamo.

Tokrat je, res neverjetno, udarila po starših, ki so imeli otroke v vrtcu, katerega je ob poplavah zalila voda in po gasilcih. Sprašuje se celo, ali je dogodek iz mengeškega vrtca mogoče zrežiran.

Verjetno kakšno mnenje ob tem ni potrebno. Ustvarite si ga sami.  Bi pa vseeno Šeškovi priporočili kakšen hitri pregled v kakšni primerni zdravstveni ustanovi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.