Saj ni res pa je. “Puškometalci” v koruzo, ovajajo Janšo Kitajcem?

Marjan Šarec šarca - LMŠ
Saj ni res pa je. "Puškometalci" v koruzo, ovajajo Janšo Kitajcem.

LMŠ-jev predsednik, prvak v metanju puške v koruzo Marjan šarec je s še dvema, Nikom Prebilom in Lidijo Divjak Mirnik tožaril Janšo, Kitajcem.

Šarec, Kitajcem tožaril predsednika vlade

Marjan Šarec, najslabši predsednik vlade v zgodovini Slovenije, ki je pred dvema letoma vrgel puško v koruzo in odrešil Slovenijo mučenja, njegovega vladanja se je srečals kitajskim veleposlanikom v Ljubljani Wangom Shunqingom. 


Očitno takšno srečanje ni nekaj presenetljivega glede na dosedanje izkušnje, ko so predstavniki tranzicijske levice notranjepolitične zdrahe brez sramu izvažali tudi v tujino. Povrh tega ima Šarec tudi velike težave, saj mu zaradi angažiranja Roberta Goloba grozi konec politične kariere. Zato sedaj skuša izkoristiti vsako rešilno bilko, pa četudi so to že skoraj pozabljene izjave premierja Janeza Janše glede Tajvana. Piše Demokracija

“Na pogovoru, ki je potekal (baje) v sproščenem vzdušju, so spregovorili o političnih razmerah v Sloveniji in svetu, veleposlanika pa je zanimalo tudi stališče LMŠ do nedavnih izjav slovenskega predsednika vlade glede vzpostavitve predstavništev s Tajvanom,” so sporočili iz LMŠ. Iz sporočila je razvidno, da je očitno kar Šarec glavni informator Kitajcev o dogajanju v slovenski politiki. “Nepremišljena izjava predsednika vlade krši deklaracijo o zunanji politiki in zakonu o zunanji politiki, saj državni zbor o izjavi predhodno ni bil obveščen,” pravi Šarec.

In mimogrede, kitajski veleposlanik ni ustrašil mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik.

VREME

Maribor
megla
93%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.