Saj ni res, pa je! Sledilci podcasta Na tekočem, dobivajo grožnje?

Zala Klopčič in Karin Planinšek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ta članek zagotovo spada v rubriko, saj ni res, pa je. Očitno se je levičarjem dokončno zmešalo? Sledilci podcasta Na tekočem, namreč dobivajo grožnje. 

Kaj se danes dogaja z levičarsko populacijo v Sloveniji. Tisti, ki ne priznavajo drugačnih misli in mnenj, mislijo da še vedno živimo v času komunizma in enopartijskega sistema, ko drugačno mnenje ni bilo dovoljeno. 


Zala Klopčič in Karin Planinšek, ki vodita podcast Na tekočem, obe veliki zagovornici in branilki tradicionalnih vrednot. Večkrat sta kritični do delovanja trenutne oblasti. Podcast Na tekočem, je tako trn v peti, povečini tisti delom javnosti, ki jim ne gre v račun, da tako mladi in ambiciozni dami znata razmišljati s svojo glavo in povedati tudi drugo plat, kot si jo zamišljajo tisti na levi politični sferi. So zato tudi zamere in grožnje tistim, ki to podpirajo?

Pred nedavnim sta Zala in Karin objavili pismo njune sledilke, ki je bila deležna groženj, samo  zato ker ju podpira. V pismu navaja, da ima veliko prijateljev iz kroga Levice in LGBT, ker ima pač rada vse ljudi, tudi če se ne strinja z vsem. Pove tudi, da do sedaj zaradi drugačnega mnenja še ni imela težav. A se je po Ljubljani razvedelo, da sama sledi podcastu Na tekočem. Takrat so njeni “prijatelji”  okoli pošiljali njen profil, jo klicali, grozili, ter jo označili za homofobno in tranfobno. V nadaljevanju tudi navaja da je na neki levičarski zabavi prišlo tudi do fizičnega napada nanjo, prav zaradi tega, ker sledi omenjenemu podcastu.

“Če vaju sledim sem rasistična in sem na skrajni desnici in nimam pravice hoditi na place,  kot je Metelkova.”

Mnenje o levičarskih aktivistih, si tako lahko ustvarite kar sami. Daleč so pripeljali Slovenijo.  [/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
2.6km/h
75%
21°C
22°
21°
21°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.