Saj ni res pa je! Tako so se na Planet TV ponorčevali iz Janeza Janše

Janez Janša, govor
Janez Janša, slika: Spletničasopis.eu

Planet TV, svojim gledalcem zadnje čase nudi zabavne oddaje, ki jih privleče iz naftalina. Očitno nimajo za pokazati nič novega?

Tako so iz naftalina na Planet TV privlekli oddajo: “Moj dragi zmore”, kot tudi Kdo si ti, zvezde pod masko, kjer gostje ugotavljajo, kdo se skriva pod masko. Oddaje, kateri so gledalci že skoraj da siti. Očitno je politika Planet TV, da v nedogled vlečejo nekaj, da zapolnijo svoj revni program treh televizij.


A gledalce, ki so nam pisali, je zbodlo v oči, ponovitev oddaje Kdo si ti, zvezde pod masko, kjer se je  voditelj Klemen Slakonja, svojim pačenjem upodobil predsednika stranke SDS Janeza Janšo in ga označil za diktatorja. Skrajno nesramno. Pa četudi je šlo za ponovitev oddaje. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.