Šarec je frajer? Imel bi kar dve piarovki v svojem kabinetu?

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Šarec je frajer!

V kabinetih ministrov in ministric lahko do 7 delovnih mest, vezanih na zaupanje funkcionarja, na katerih se delovno razmerje sklene za določen čas.  Šarec pa kar z dvema piarovkama?

Šarec je sedaj, ko je svoboda pravi frajer. Poleg vodje kabineta Janje Zorman Macura ter svetovalcev Matica Erdanija in Selme Zupnačič je namreč v svojo ožjo ekipo sprejel kar dve ženski s področja komuniciranja z javnostjo. Tako Uršulo Majcen kot Niko Vrhovnik. Piše Večer.

Nika Vrhovnik (27. plačni razred) je dolgoletna piarovka stranke LMŠ, medtem ko Uršula Majcen (47. plačni razred), ki je kandidirala na zadnjih volitvah na listi LMŠ, komunicira z mediji oziroma novinarji tudi v imenu Plavalne zveze Slovenije. Poleg tega je poslanska skupina Gibanje Svoboda v juniju z Uršulo Majcen sklenila tudi pogodbo za dodatno strokovno pomoč v višini 2500 evrov. V času Šarčeve vlade je bila sicer na zaupanje zaposlena na ministrstvu za javno upravo pod vodstvom Rudija Medveda, ki je trenutno državni sekretar prav na obrambnem ministrstvu.

Kako lepo je skrbeti za dobro plačane službice. In to delajo tisti, ki so jih volivci poslali dobesedno na smetišče politične zgodovine.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
2.6km/h
75%
-3°C
-1°
-5°
-2°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA