..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Šarec na Krasu poskrbel za norčijo, kateri se danes smeji vsa Slovenija #video

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Šarec: "Šel je štarter, ampak so takoj odpravili težavo, ker je bila ena žička pri izdelavi preveč 'zacvikana',"

Pri gašenju požara na Krasu so si pomagali tudi s policijskim vodnim topom, ki pa konec tedna nekaj časa ni deloval. Zakaj, je v zabavnem posnetku, ki je zakrožil po družbenih omrežjih in postal pravi hit, razložil minister za obrambo Marjan Šarec.

Medtem ko je ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar med obiskom požarišča na Krasu pojasnjevala, kakšno je stanje tam, je povedala tudi, da policijski vodni top, ki so ga uporabili za gašenje požara, nekaj časa ni deloval.b V besedo ji je skočil minister za obrambo, ki je pojasnil, kaj se je zgodilo: “Šel je štarter, ampak so takoj odpravili težavo, ker je bila ena žička pri izdelavi preveč ‘zacvikana’.” S posnetka je videti, da je bilo ministrici Bobnarjevi malce nerodno, v ozadju pa se smeji tudi županu občine Miren –Kostanjevica.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.