SD je zagotovo najbolj dvolična stranka v državi? Poglejte si TO!

Stranka SD je zagotovo najbolj dvolična stranka v državi. V času vlade Janeza Janše so vsak projekt dobesedno popljuvali, risali razne prispodobe, grozili celo z referendumom, sedaj, ko so v vlade, pa za iste projekte, ki jih je sprejela njihova vlada pa celo kimajo?

Ko je bilo v času Janševe vlade zagotovljenih 780 milijonov evrov za investicije v vojsko, so v SD in Levici na ves glas grozili z razpisom referenduma. “Nezaslišano je, da vlada sredi največje krize nabavlja za 780 milijonov evrov orožja,” je tedaj trdil koordinator Levice Luka Mesec. A glej ga zlomka. Stranka SD in Levica se znajdeta v drugi vladi, kjer je še večja kriza in kjer ljudje še težje živijo. In pozor, sedaj, ko se bo za vojaško opremo namenila rekordna investicija v znesku več kot milijarde evrov, pa o kakšnih grožnjah z referendumom ne pri Levici, še manj pa pri SD, ni ne duha ne sluha.

SD je bil pri Janševi vladi dobesedno na okopih, Zbirali so podpise, grozili z referendumom, razdvajali so narod. Kaj pa danes?

Golobova vlada in seveda obrambni minister Marjan Šarec (sam je sicer v času prejšnje vlade ravno tako s stranko LMŠ nasprotoval investicijam v vojsko), predlaga nakup protiletalskih raket v vrednosti 200 milijonov evrov, 106 oklepnikov 8×8 za skoraj 700 milijonov evrov, helikopterjev za Natove specialne sile v vrednosti skoraj 200 milijonov evrov in eno transportno letalo Spartan v znesku 60 milijonov evrov, skupni znesek je več kot milijarda evrov.

Gremo na referendum Tanja Fajon?

No tako je bilo v času vlade Janeza Janše:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.