..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

SDS parlament anketa opozicija
Slovenski parlament, foto: NSi
Postopki za zbiranje podpisov naj bi po vsej verjetnosti začeli teči 1. septembra

Slovenska demokratska stranka vložila podpise za začetek postopkov za razpis zakonodajnega referenduma o spremembi Zakona o Vladi Republike Slovenije.

Poslanec SDS Branko Grims je na novinarski konferenci sporočil, da je Slovenska demokratska stranka vložila podpise za začetek postopkov za razpis zakonodajnega referenduma o spremembi Zakona o Vladi Republike Slovenije, s katerim želi vlada Roberta Goloba povečati število ministrstev.

Za razpis referenduma bodo morali v 35 dneh zbrati 40.000 podpisov. Predsednik DZ v sedmih dneh po ustrezno vloženi zahtevi določi koledarski rok, v katerem se zbirajo podpisi volivcev. Če bi ta padel v čas med 15. julijem in 31. avgustom, predsednik DZ določi rok, ki začne teči 1. septembra.

video: STA

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
5.1km/h
100%
11°C
14°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.