Še ena “anti-Janša” Tarča. Hojs jih je napel voditeljici

tarča

Tarča, poosebljeno zlo te koalicije in ukvarjanje z zadevami, kako čim bolj očrniti to vlado in njenega predsednika.

Tarča o twitanju, Hojs je povedal zakaj

Neumnost brez primere, pa je bila včerajšnja Tarča. Tam so se spraševali o lažnih in pravih profilih na twitterju. Prav ste prebrali. Družbeno omrežje Twitter je očitno tako pomembno, da se je v Tarči prežvekovalo celo debelo uro. In povod za to neumnost? Ja seveda Janez Janša, zato ker uporablja to družbeno omrežje in ker novice sporoča kar preko tega omrežja.

Nekaterim, predvsem pa tistim z levega pola ne gre v račun, da so kratke novice na twitterju najbolj dostopne. Poleg tega, pa za razliko od nacionalne televizije te novice ne uporabljajo cenzure. Mogoče te stvari ne gredo v glavo voditeljici tarče Eriki Žnidaršič, za katero je twitter očitno problem, ker ga uporablja predsednik vlade. Z veliko lahkotnostjo je ugotovila, da predsednik vlade uporablja twitter približno 4 ure in 20 minut na dan.

[color-box color=”blue”] Sicer je pa je vehementni in vase zagledani voditeljici, ki naj na twiterju nebi imela lažnega profila Eriki, čistega vina nalil Aleš Hojs. Dejal, da se mu zdi bizarno, da se nacionalna televizija ukvarja s sedmimi poobjavami predsednika vlade ali državnega sekretarja. “Ukvarjate se s tem, zakaj SDS uporablja twitter. Težko odgovarjam za druge, sam sem uporabnik twitterja 10 let in nikoli nisem uporabljal lažnega profila. Ne razumem, da se ljudje skrivajo za lažnimi profili. Zanimivo je, da mora desni pol uporabljati družbena omrežja, da ljudje pridejo do informacij.” Voditeljici je Hojs še zabrusil, da desna stran potrebuje družabna omrežja, saj na nacionalni televiziji ne izvejo tistih informacij, ki štejejo.[/color-box]

Medtem, ko se v Sloveniji pojavljajo resni problemi politike, spomnimo se afere ustavnega sodnika Roka Čeferina, ali pa zavračanje medijev na novinarke konference strank, brisanje krščanskih simbolov s cerkva itd se kateri ukvarjajo s twitterjem, ali pa je bila včerajšnja Tarča namenjena pritisku na ljudi, da utihnejo?

Res pa je da nekateri tega družbenega omrežja ne uporabljajo, saj moraš biti za uporabljanje twitter profila, moraš biti vsaj malo pismen.

PM

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.