Še ena levičarska nestrpnost! Alenki Jeraj zabrusil, da je prasica!

Alenka Jeraj, SDS, zajem slike

Očitno je skrivanje za profili in lažno predstavljanje nekaj kar je v modi marsikoga na družbenih omrežjih. Svoje levičarske hormone očitno sprošča tudi lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ali kot se je sam poimenoval levo jajce.


Da omenjenio lažni profil nima “jajc” je jasno vsakomur, saj se ne upa predstaviti z imenom in priimkom, pa tudi svojih objav na profilu nima. Očitno si svoje flustracije poteši z žaljivimi pripombami drugih. Tako je Alenko Jeraj primerjal kar s “prasico”!

Alenka Jeraj je na svokem profilu čisto nedolžno zapisala: “Pridite jutri tudi v Verdreng (Preselje na Kočevskem), kjer je bilo po drugi svetovni voljni delovno taborišče za ženske, ki so ga ustanovili komunisti? Zapirali ženske zato, ker so delale proti sistemu. Med zaprtimi je bila tudi Lidija Drobnič in kasneje njen mož Anton Drobnič, prvi slovenski generalni državni tožilec.

Na Alenkin zapis, se je tako odzval lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ki mu zapis očitno ni bil všeč, tako je zapisal: “Zapirali so izdajalce naroda. Vse sposobne države na svetu imajo tebe in tebi podobne samo kazen – šus u glavo. Tudi tebe čaka pravica, prokleta prasica.”

Zapis lažnega tviter profila je vsekakor zrel za kazenski pregon. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.