Še ena levičarska nestrpnost! Alenki Jeraj zabrusil, da je prasica!

Alenka Jeraj, SDS, zajem slike

Očitno je skrivanje za profili in lažno predstavljanje nekaj kar je v modi marsikoga na družbenih omrežjih. Svoje levičarske hormone očitno sprošča tudi lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ali kot se je sam poimenoval levo jajce.

Da omenjenio lažni profil nima “jajc” je jasno vsakomur, saj se ne upa predstaviti z imenom in priimkom, pa tudi svojih objav na profilu nima. Očitno si svoje flustracije poteši z žaljivimi pripombami drugih. Tako je Alenko Jeraj primerjal kar s “prasico”!

Alenka Jeraj je na svokem profilu čisto nedolžno zapisala: “Pridite jutri tudi v Verdreng (Preselje na Kočevskem), kjer je bilo po drugi svetovni voljni delovno taborišče za ženske, ki so ga ustanovili komunisti? Zapirali ženske zato, ker so delale proti sistemu. Med zaprtimi je bila tudi Lidija Drobnič in kasneje njen mož Anton Drobnič, prvi slovenski generalni državni tožilec.

Na Alenkin zapis, se je tako odzval lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ki mu zapis očitno ni bil všeč, tako je zapisal: “Zapirali so izdajalce naroda. Vse sposobne države na svetu imajo tebe in tebi podobne samo kazen – šus u glavo. Tudi tebe čaka pravica, prokleta prasica.”

Zapis lažnega tviter profila je vsekakor zrel za kazenski pregon. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
74%
0.5km/h
75%
17°C
19°
16°
17°
Mon
10°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA