Še ena “neodvisna” novinarka odšla h Golobu?

nuša Baranja
Nuša Baranja, zajem slike

V Sloveniji imamo lep kader t.i. neodvisnih novinarjev in novinark, ki so to samo na jeziku. V resnici pa so družbenopolitični delavci na levi?

Gibanje svoboda, raj za “neodvisne” novinarje

Kot, da še ni zadosti novinark in novinarjev, ki se imajo za neodvisne, v sedanjem sklicu parlamenta v državnem zboru, v službe za državni denar prihajajo tudi tiste, ki so bili od volivcev pozabljeni. Na poslanskih klopeh se “svaljka” sedaj Mojca Pašek Šetinc, neodvisna novinarka RTV, po novem je v parlamentu začasno tudi nekoč “neodvisna” novinarka predsednica SD, Tanja Fajon. In da bo mera še v bolj polna, v kolikor Fajonova postane zunanja ministrica, pride gret poslanski stolček še (upajmo, da tokrat trezen) nekdanji TV voditelj Jonas Žnidaršič. No novem se je v parlament svobodno vrnila tudi “obilno neodvisna” Tamara Vonta

jonas

A glej ga vraga. Nekdanja novinarka z nacionalke, ki je vrsto let pokrivala področje notranje politike, seveda “neodvisna”, Nuša Baranja, ki se je leta 2019 “prisvaljkala” v poslansko skupino LMŠ, potem pa  postala svetovalka za odnose z javnostjo pri Marjanu Šarcu, je že zamenjala strankoNo na volitvah se ji seveda ni uspelo uvrstiti v parlament, pa čeprav se je tako rada nastavljala fotografom pred avtobusom, kjer je bil upodobljen sam Marjan Šarec. Bo pa v Gibanju svoboda predstavnica poslanske skupine za odnose z javnostjo. Kako prikladno.

slika: družbena omrežja

Je še kje kakšen zanimiv odpisan kader iz nacionalne televizije? Mogoče bi Golobovi lahko kam vtaknili tudi Marcela Štefančiča.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.