Se Golobov svetovalec za varnost Miloš Milović prosto sprehaja na prostosti?

Miloš Milovič na zababi v Gibanju Svoboda

Pravnomočno obsojeni Golobov svetovalec za varnostna vprašanja Miloš Njegoslav Milović, naj bi bil vedno na prostosti? Bralec iz Kamnika je Demokraciji poslal tudi fotografijo Milovićevega avtomobila, mercedes karavana, modre barve. 

Golobov svetovalec za varnost Miloš Milović naj bi po poročanju medijev sicer zaprosil za odlog prestajanja zaporne kazni, pa tudi za alternativno prestajanje kazni. 

Milovićev mercedes karavan pred enim od lokalov v središču Kamnika, slika Demokracija

Spomnimo. Sodišče je Milovića obsodilo na leto in pol dolgo zaporno kazen in plačilo 15 tisoč evrov globe. Pravnomočno obsojen je bil zaradi pomoči pri zlorabi položaja zaradi sodelovanja v fiktivnem poslu družbe SŽ – Železničarsko gradbeno podjetje. Sodbo je potrdilo tudi Vrhovno sodišče RS. Milović se je sicer izgovarjal, da je denar prejel Peter Čeferin iz Odvetniške pisarne Čeferin, kjer je bil Milović včasih tudi zaposlen.

Milović velja tudi za prijatelja Tanje Fajon, podpredsednice vlade in predsednice stranke SD. Pri tem je potrebno tudi povedati, da stranka SD vodi tudi pravosodno ministrstvo. Fotografije Tanje Fajon in Miloša Milovića v času morskega uživanja so bile že pred časom objavljene na nekaterih spletnih medijih.

Bo Miloš Milović sploh kdaj začel prestajati kazen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.