Se je poslancu Kordišu zmešalo? Koalicijo obtožil, da so kriminalci. Poslanec NSi želel poklicati policijo! (video)

slika: Nova24

Poslanec Levice Miha Kordiš je s svojimi izjavami spet poskrbel za nekaj vroče krvi med poslanci. Kordiš je namreč na seji komisije za nadzor javnih financ vpletene v nabavo zaščitne opreme za epidemijo covid-19 prek posrednikov označil za kriminalce.

Poslanec Miha Kordiš nad koalicio. Obtožil jih je kriminalnega dejanja

Predrznost, laž in aroganca Kordiše je močno razburila tudi vodjo poslancev NSi Jožefa Horvata. Ta je Kordiševe izjave označil za nedopustne in zagrozil, da bo, če bo Kordiš nadaljeval neutemeljene obtožbe, v parlament poklical policijo. Poslanec SNS Zmago Jelinčič Plemeniti je sejo v znak protesta proti izjavam Kordiša predčasno zapustil.

Horvat je med drugim dejal, da bi morali Kordiša zaradi tovrstnih potez, ki jih večkrat izvaja, odstraniti s pomočjo policije. “Jaz nisem član kriminalne združbe in moja družina tudi ne. Če bi pravna država delovala, bi kolega dobil že najmanj 30 obtožnic. Pa jih ne bo dobil, ker pravna država ne deluje. Jaz moram zaščititi dobro ime članov, ministrov in poslancev NSi,” je dejal Horvat.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.