Se nam jutri v četrtek spet obetajo nasilni protesti? Napovedal jih je poslanec SD?

Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, slika: Demokraciija

Spomnimo se 5. novembra, ko so se v Ljubljani zgodili nasilni protesti, med katerimi je bilo ranjenih nekaj policistov, resno pa je bil ranjen tudi eden izmed novinarjev, piše portal Nova24TV.

Matjaž Nemec za v četrtek napovedal nasilne proteste

Le teden dni po nasilju v Ljubljani, je poslanec SD Matjaž Nemec po socialnih omrežjih delil novico, da se bodo nasilni protesti ponovili 26. novembra. “V četrtek, 26.11. naj bi se zgodil naslednji nasilni protest! Bodo pristojni tokrat naredili vse, da se nasilje prepreči? Ali bomo deležni ponovne parade ministra Aleša Hojsa, ki delo policije iz obvladovanja protestov preusmerja na varovanje sebe, da lahko na ulici išče krivce?” , je zapisal.

Glede na to, da so se opozicijske stranke distancirale od protestov, ni popolnoma jasno, od kod Nemcu informacija, da se bodo nasilni protesti ponovili? Mogoče je intelektualec Nemec pomešal datume, ali pa je mislil tega dne kopiti le nitko za svojo kosilnico?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
4.6km/h
75%
10°C
10°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.