Še neodkrite polomije Zorana Stavanovića! Kaj pravijo tisti, ki ga poznajo?

Vse o Zoranu Stavenoviču, kar so vam drugi mediji zamolčali

Zoran Stevanović, do sedaj neki neznani politik, mestni svetnik MO Kranj in človek ki je vedno hodi po samem robu zakona. Njegova velika želja pa je, priti v parlament.


Vse kar o Zoranu Stevanoviću še niste slišali?

O Zoranu Stevanoviču se pletejo različne zgodbe, eno takih razkrivamo na našem portalu.  O demokraciji in poštenju vam govori človek, ki so ga odpustili iz policije zaradi zavarovalniške goljufije. ” je na svojem Facebook profilu zapisal Vekoslav Panigaz, ki Stavanovića, kot pravi dobro pozna. “Iz druge službe na banki je letel, ker se je dogovarjal z dolžniki za svoj račun, namesto da bi delal za kar je imel na banki plačo. Ko je bil izvoljen v Kranju na lokalnih volitvah je iz proračuna kupil pohištvo za domov, namesto za pisarno stranke ZA Kranj. Sedaj ima stranko Resnica. Ta stranka ima prostore na istem naslovu. Torej mu volilci Kranja plačujemo udejstvovanje na državnem nivoju, zaradi uspeha na zadnjih lokalnih volitvah, (6 svetnikov). Vendar so ga VSi razen ENEGA zapustili v nekaj mesecih. To veliko pove o njem.” Pravi Vekoslav.

Vekoslav nadaljuje s svojim zapisom : “Zaradi uspeha na zadnjih lokalnih volitvah je dobil za nagrado mesto predsednika skupščine na komunali. Tam lahko povedo, da je želel mesečno 10.000 eur. Ni bil dolgo predsednik. Njegove prve lokalne volitve so bile (ne)uspešne, dobil je EN sedež in v mestni svet je postavil samega sebe. Bil je pri takratnem županu in za nekaj sto (100-200 eur) je ponudil svoj glas na vseh glasovanjih. Ni jih dobil.. V Kranju toži vse vprek. Ponavadi izgubi in stroške pravd si da izplačati kar iz proračuna. Zato ga sedaj toži še občina Kranj, za vračilo denarja. In na koncu: vodil je proti proticepilski shod 15.9. A sam SE JE CEPIL” trdi bralec našega portala, Vekoslav.

[color-box color=”yellow”] Vekoslav Panigaz: “Zame je on sicer en brezvezen nakladač, priznam pa, da mi je neverjetno, kako lahko en tak blebetač zavede in zmanipulira toliko ljudi.” [/color-box]

Vekoslav nadaljuje: “O dobljenih tožbah pa lahko povem to. Bile so zasebne in kazenske tožbe. Zasebne je izgubil in mora ljudem plačati nekaj tisoč eur in stroške. Kazenske pa sledijo. ne bo jim ušel! Seveda pa v zvezi s tem manipulira in laže, objavi le del ki mu ustreza ne pa vsebine celih sodb. Občina Kranj ga seveda še toži. Smili se mi mizar Manojlović, ki mu je delal pohištvo za domov in je potem napisal račun na občino, kot mu je naročil Zoki, saj bo verjetno imel zaradi tega težave. A ga res ni sram, da si je za 2000 evrov naredil pohištvo za svojo hišo lagal pa da gre za pisarniško pohištvo in tako zavedel občino, da je z našim denarjem račun plačala. Ja, Zoki davkoplačevalci ti opremljamo hišo. Nič čudnega da so mu štirje od petih članov njegove skupine svetnikov ušli. Stevanović o tem seveda molči!” trdi Vekoslav Pangraz..

Sicer pa je Zoran Stevanović ni kar tako, piše dalje Vekoslav: “Zoran sredstva, ki so po zakonu nemenjena svetnikom za stroške, ( 200 eur po osebi na mesec) veselo troši zase. Npr: računalnik kupljen za pisarno Za Kranj, je bil v uporabi doma pri njegovi ženi. Obstajali naj bi tudi dokazi za to. Baje ima Zoran veliko smolo s telefoni. Zadnje tri leta mu je občinska pisarna kupila kar nekaj kosov. Razbiti, ukradeni, pozabljeni, pokvarjeni… V resnici pa vse kaže da naj bi jih prodajal naprej.” 

Kako je z Stavanovićevo kariero? Vekoslav odgovorja:  “Bil je v dveh službah in obe je moral zapustiti zaradi “mutnih” poslov. Tako s Policije, kot s Hypo leasinga. Obstaja sklep o odpovedi rednega delovnega razmerja na policiji, a ga v javnosti nočejo kazati.  O komunali pa ne bi ponavljal, ampak so tam papirni dokazi in obstajajo zvočni posnetki, kjer zahteva kar 10.000 eur mesečno. Obstajali naj bi tudi posnetki, ko je kot samostojen svetnik v prejšnjem mandatu prodajal svoj glas.” Zaključuje naš Vekoslav.

[color-box color=”yellow”] Vekoslav Panigaz: “Edini moj motiv je, da odprem oči ljudem. Moto Stevanovića je: “Veliko gobcat, bit proti vsem, govorit kar ljudje radi slišijo. Ko pride v parlament pa skrbi zase.”[/color-box]

Kot piše portal Trma.si o Stevanoviću: “Ko je na javni seji rekel o svoji namerni okužbi z virusom, za glavne medije ni bil preveč zanimiv. Ko je Stevanović sklical sejo skupščine komunale, tudi ne. Ko je nakazal svoji politični pripadnici nekaj sto evrov, sploh ne. Potem je omaro (plačano seveda iz proračuna) požrtvovalno hranil kar doma namesto v prostorih svoje liste in za zasebno pravdanje porabil (zopet) naš denar pa to ni nikogar preveč zanimalo. Tudi takrat ne, ko je Zoran Stevanović (mestni svetnik Zoran za Kranj) na seji sveta obtožil javno in nedvoumno podžupana Janija Černeta (SD), da je izkoristil svoj vpliv in pritiskal na druge v “zadevi Komunala”, ga je slednji POZAL K JAVNEMU OPRAVIČILU! Ker tega ni storil, je po vloženi tožbi sodišče odločilo: STREVANOVIĆ MORA PLAČATI 2500 EVROV ČERNETU!

Slovenija si zasluži precej precej več,” še zaključi Vekoslav na svojem Facebook profilu. In če je vsaj polovica, kar je zapisal uporabnik družbenega omrežja res, potem bi Stevanoviča že zdavnaj morala obiskati policija.

P.M.

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.